Trainen binnen je eigen praktijk

Al onze opleidingen en trainingen kunnen wij Incompany, exclusief voor jou en je collega or-leden verzorgen. Op deze manier kan er aan de hand van specifieke doelen worden getraind binnen de eigen praktijk, organisatiecultuur en ervaringen.

Samen werken = samen leren

Samen leren is niet alleen leuker, maar ook effectiever. Je leert van elkaar, versterkt elkaar, komt samen tot betere oplossingen en ideeën en je gaat er na afloop ook daadwerkelijk mee aan de slag.

Keuze uit 30 opleidingen

Je hebt voor incompany de keuze uit 30 opleidingen: of het nu gaat om het verbeteren van je vaardigheden en competenties, het opdoen van nieuwe kennis, het veranderen van bestaande of het aanleren van nieuwe (werk)gewoontes.

Trainers met hart voor het vak

Trainers met passie, met grote affiniteit voor het or-vak. Die de praktijk als geen ander kennen.  Die de ontwikkelingen in het vak volgen en laten zien wat dat in de praktijk betekent. Hun missie is niet alleen kennis en ervaring overbrengen maar ook om te verrassen met nieuwe inzichten en ideeën.

Incompany

Het komt regelmatig voor dat collega's dezelfde trainingsbehoefte hebben of dat een organisatie een grote groep medewerkers wil laten trainen. ORnet biedt met incompanytrainingen de mogelijkheid om kennis en vaardigheden op het gebied van medezeggenschap verder te ontwikkelen. Met een team van ervaren en deskundige trainers biedt ORnet 1-daagse standaard trainingen die incompany gegeven kunnen worden. Het bestaande programma wordt hierbij op basis van een telefonisch intakegesprek aangepast aan de wensen van jouw ondernemingsraad.

Maatwerk
Naast deze incompanytrainingen biedt ORnet ook maatwerktrainingen aan. We gaan dan met je in gesprek om te verkennen wat belangrijke thema's en ontwikkelingsbehoeften van je ondernemingsraad zijn. Op basis hiervan stellen we een maatwerktrainingstraject voor je samen.
Meer informatie over maatwerktrainingen>>

Trainers
Wij werken met trainers met passie! Met grote affiniteit voor het or-vak, die de praktijk als geen ander kennen, die de ontwikkelingen in het vak volgen en laten zien wat dat in de praktijk betekent. Hun missie is niet alleen kennis en ervaring overbrengen maar ook om te verrassen met nieuwe inzichten en ideeën.

Cedeo
Onze incompany- en maatwerktrainingen zijn Cedeo-erkend.

 

Ruime keuze

OR / incompany biedt je een ruime keuze aan onderwerpen, gericht op het verbeteren van je bestaande vaardigheden en competenties, het opdoen van nieuwe kennis, het veranderen van bestaande en het aanleren van nieuwe (werk)gewoontes.

Trainers

Drs. Dick Onvlee

Drs. Dick Onvlee

Dick heeft jarenlange ervaring in het trainen en begeleiden van or’s. Hij is als zelfstandig communicatie trainer/adviseur, coach en mediator... Lees verder

Porto Franco

Porto Franco

Porto Franco werkt als veiligheidskundige en adviseur bij tri-plus. Hij begeleidt ruim 16 jaar bedrijven, overheden ondernemingsraden met het... Lees verder

Mr.drs. Harry Leutscher

Mr.drs. Harry Leutscher

Harry is werkzaam als consultant, trainer en coach binnen verschillende branches. Zijn opdrachten bestaan onder andere uit: begeleiding bij fusie,... Lees verder

Voordelen incompany

  • In onze trainingen staat de toepasbaarheid in jouw or-werkpraktijk centraal.
  • De trainingsinhoud en -aanpak worden aangepast aan de ontwikkelingsbehoeften van je ondernemingsraad en or-leden.
  • De behandelde cases, oefeningen en rollenspellen komen uit je werkpraktijk.
  • Ervaren trainers geven advies.
  • Een maatwerktraining versterkt het team.
  • Samen ontwikkelen leidt tot meer rendement.
  • De cursusdagen worden ingepland aan de hand van je agenda, op een door jou gekozen locatie.
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.