Trainers met hart voor het vak

Trainers met passie, met grote affiniteit voor het vak. Die de praktijk als geen ander kennen. Dat zijn onze trainers. Hun missie is niet alleen kennis en ervaring overbrengen maar ook om te verrassen met nieuwe inzichten en ideeën. Die de ontwikkelingen in het vak volgen en laten zien wat dat in de praktijk betekent. Die je durven uitdagen en een open sfeer weten te creëren. Om grenzen te verleggen, te leren hoe anderen het doen en belangrijker nog: om zelf aan de gang te gaan! Zij maken het verschil.

Chris Grammer

Chris Grammer

Chris is een ervaren trainer/consultant op het gebied van organisatie-ontwikkeling en ondernemingsraden. Hij is zelfstandig trainer/consultant en verbonden aan Cintea, Partners in Organisatieontwikkeling.

 
Drs. Dick Onvlee

Drs. Dick Onvlee

Dick heeft jarenlange ervaring in het trainen en begeleiden van or’s. Hij is als zelfstandig communicatie trainer/adviseur, coach en mediator aangesloten bij Cintea.

 
Drs. Peter Heymann

Drs. Peter Heymann

Peter heeft een eigen trainings-, coachings- en adviesbureau en is senior cursusleider bij Cintea, Partners in Organisatieontwikkeling. Verder is hij actief als inleider en schrijver van boeken over arbeidsverhoudingen, o.a. Gids voor Europese Medezeggenschap, en gespecialiseerd in het begeleiden van veranderingsprocessen.

 
Drs. Ruud Storck

Drs. Ruud Storck

Ruud is registerpsycholoog Arbeid & organisatie én Arbeid & gezondheid. Hij was eerder werkzaam als senior adviseur bij de grootste arbodienst van Nederland.

 
Hans van den Hurk

Hans van den Hurk

Hans is werkzaam als adviseur en publicist op het gebied van arbeidsvoorwaarden en arbeidsverhoudingen. Hij begeleidt ondernemingsraden onder andere bij fusies, reorganisaties, harmonisatie van (secundaire) arbeidsvoorwaarden, invoering functiewaardering, beoordeling en beloningssystemen.

 
Jaap Harmsen CPC

Jaap Harmsen CPC

Jaap heeft een ruime ervaring in de pensioenbranche. Hij ondersteunt ondernemingsraden met pensioenvraagstukken. Jaap treedt geregeld op als gastspreker en pensioendocent. Hij publiceert regelmatig en was ook actief betrokken bij het onderzoek van de Vrije Universiteit Amsterdam met als onderwerp "Ondernemingsraad en Pensioen".

 
Jaap Jongejan

Jaap Jongejan

Jaap heeft een brede ervaring met veranderingsprocessen, adviseert, coacht en begeleidt managers en verzorgt trainingen aan toezichthouders, management

 
Mr. Inge Hofstee

Mr. Inge Hofstee

Inge is partner bij Boontje advocaten in Amsterdam. Zij is gespecialiseerd in arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht. Inge heeft jarenlange (proces) ervaring in het bijstaan van zowel ondernemingsraden als bestuurders. Ook is Inge NMI-geregistreerd mediator

 
Mr.drs. Harry Leutscher

Mr.drs. Harry Leutscher

Harry is werkzaam als consultant, trainer en coach binnen verschillende branches. Zijn opdrachten bestaan onder andere uit: begeleiding bij fusie, reorganisatie en overname, begeleiding bij invoering functiewaardering, harmonisatie van arbeidsvoorwaarden en samenstellen van sociale convenanten, training van ondernemingsraden en directie- en managementteams.

 
Porto Franco

Porto Franco

Porto Franco werkt als veiligheidskundige en adviseur bij tri-plus. Hij begeleidt ruim 16 jaar bedrijven, overheden ondernemingsraden met het verbeteren van arbeidsomstandig-heden en medezeggenschap.

 

Voordelen incompany

  • In onze trainingen staat de toepasbaarheid in jouw or-werkpraktijk centraal.
  • De trainingsinhoud en -aanpak worden aangepast aan de ontwikkelingsbehoeften van je ondernemingsraad en or-leden.
  • De behandelde cases, oefeningen en rollenspellen komen uit je werkpraktijk.
  • Ervaren trainers geven advies.
  • Een maatwerktraining versterkt het team.
  • Samen ontwikkelen leidt tot meer rendement.
  • De cursusdagen worden ingepland aan de hand van je agenda, op een door jou gekozen locatie.
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.